Our Story

Prêt à Pregnant, The Mom & The Dad zijn de internationale online guides voor alle (aanstaande) fashionable moms & cool dads. Dagelijks worden bezoekers op de hoogte gehouden van het laatste nieuws omtrent moederschap, kids, fashion, celebrities, beauty, health en lifestyle. Op de site vind je naast heel veel inspiratie ook blogs van ondernemende moeders, waarin het reilen en zeilen uit het dagelijks leven wordt besproken en de dilemma’s qua carrière en moederschap. Daarnaast wordt er de nodige aandacht besteed aan interviews met professionals zoals medici, beauty experts en key figures uit de mode.

In 2016 lanceerde The Mom de eerste The Mom sweater en sindsdien is de sweater een fashion must-have voor stylish moms. Al snel werd ook de The Dad sweater gelanceerd. De sweaters zijn het perfecte cadeau voor moeder -en vaderdag, een origineel babyshowercadeau en een fashionable toevoeging aan jouw mom of dad wardrobe.

De sweaters zijn ook perfect om op een ludieke manier jullie zwangerschap aan te kondigen op social media of bij familie en vrienden. Laat de tekst op de sweaters het woord doen en iedereen zal blij verrast zijn.

Draag de sweater met trots en deel jouw #TheMomSweater of #TheDadSweater op social media.